Tags:

Deel deze blog op:

Kunstgras, bomen en planten

Creëer een harmonieus geheel

Het grote voordeel van kwalitatief kunstgras is dat het geen effect heeft op bomen in je tuin. 
Kunstgras vormt geen enkele bedreiging voor de wortels en de manier waarop bomen groeien. Een kunstgazon gaat trouwens ook mooi samen met bloemen en planten. 
‚ÄčKlinkt goed? We geven je graag nog enkele Grasmeester tips voor je aan je totaalproject start. 

Naturelle look

 

In een tuinomgeving met veel planten, bomen en bloemen kies je best een kunstgras type met een natuurlijke look. Wij raden onze Verda Sento of Verda Rigardo aan.
Dit kunstgras is opgebouwd uit verschillende soorten vezels en natuurlijke graskleuren.
Ook de plaatsing van je kunstgras is cruciaal: ons team van professionals werkt met rijnzand, bevestigt het kunstgras via paaltjes en vult op met speciaal ontwikkeld kwartszand. 
De grote voordelen? Geen onkruid onder je kunstgras en een betere drainage van regenwater. 

 
Grasmeester blog kunstgras bomen


 

Grasmeester expertise

 

Enkel waar nodig uiteraard: niet elke tuinomgeving vraagt om kunstgras. Als Grasmeester bewaren we de tuinharmonie. Allereerst inspecteren we de omgeving: onze uitgebreide kennis van bloemen, tuinen en planten laat ons toe om de beste keuze te maken: deze met respect voor de huidige beplanting.


‚Äč

Kunstgras advies nodig?Vragen over ons aanbod kunstgras, de plaatsing ervan of wens je advies op maat?

Contacteer ons team hier


 

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.