Tags:

Deel deze blog op:

Kunstgras voor elk moment

Kunstgras voor elk moment

Kinderen of huisdieren in huis? Een sportterrein in kunstgras of toch liever een receptie organiseren? Afhankelijk van jouw situatie, helpen wij je maar al te graag verder bij de keuze van jouw kunstgras. Woon jij in een appartement, maar wil je toch een mooi gazon op je terras? Al eens overwogen om kunstgras aan te leggen? Zelfs op de plaatsen waar het onmogelijk lijkt!

 

Om je in deze keuze op weg te helpen, hebben wij onze soorten kunstgras gesorteerd op soorten locaties of gelegenheid in de rubriek 'assortiment'. Zo wordt de selectie reeds verfijnd en is de keuze om het perfecte kunstgras te kiezen heel wat eenvoudiger. Een aantal soorten kunstgras passen perfect bij verscheidene gelegenheden, maar kunstgras voor een sportterrein is natuurlijk helemaal anders dan kunstgras voor rond je zwembad.

 

Matching kunstgras voor jouw situatie

 

Het hele jaar door een groen terras bij jouw appartement kan zeer eenvoudig door een mooi stuk kunstgazon toe te voegen. Als budgetvriendelijk kunstgras, raden wij hiervoor Verda Bazo aan. Dankzij de natuurlijke look en de UV-bestendigheid brengt deze soort een mooi stukje groen naar de stad, waar jij maar wilt. Niet gevreesd, Verda Bazo heeft een antisliplaag, ideaal dus om zelfs tijdens de winter op je terras te genieten.

 

Een absolute topper voor speelplaatsen, sportterreinen en andere openbare plaatsen is Verda Ludeo. Dit kunstgras is de jongste telg uit de kunstgrasfamilie, maar is ideaal als stevige ondergrond voor je recepties (sport)events en huisdieren!

 

Kunstgras rondom je zwembad


Grasmeester kunstgras rond zwembad
 

Kunstgras is de ideale ondergrond voor je zwembad. In ons assortiment beschikken we over een ruim aanbod aan kunstgras dat UV- en chloorbestendig is. Extra voordeel bij kunstgras is dat er geen aarde en gras meer in je zwembad zal drijven, doordat de grasmatten stevig en van uitstekende kwaliteit zijn.

 

Om het kunstgrasgazon aan te leggen, begeleiden we je maar al te graag in de keuze om de ideale match te vinden met jouw wensen. Daarom zetten we kort drie soorten kunstgras in de kijker, die geschikt zijn rondom je zwembad.

 

Verda Rigardo is de echte topper in ons gamma dat een zeer natuurlijke look en feel creëert. De stevige structuur zorgt voor een zachte ondergrond zodat je kinderen en huisdieren er ook naar hartenlust op kunnen ravotten. 

 

Gaat de voorkeur naar een weelderig gazon? Kies dan zeker voor Verda Veluro. Een weelderig type kunstgras zorgt ervoor dat zelfs een breder gazon een natuurlijk uitzicht krijgt. De fluweelzachte ondergrond en donkergroene vezels zijn geschikt om een natuurlijke grens te creëren tussen je natuurlijk gazon en andere beplanting. 

 

Spelende kinderen en een zwembad in de tuin? De perfecte match om voor Verda Vere te kiezen. De fluweelzachte ondergrond is bestand tegen zwembadwater, maar ook UV- en chloorbestendig. Klinkt als muziek in de oren dus om voor onvergetelijke zomermomenten in de tuin te zorgen.

Ontdek hier ons aanbod kunstgras

 

Kunstgras het hele jaar door

  

Een aantal kunstgrassoorten beschikken over eigenschappen waardoor ze voldoen voor meerdere gelegenheden. We sommen enkele van onze favorieten op. Een stijlvol, maar eerder nonchalante look gewenst in je tuin? Kies dan zeker voor Verda Sento. Het kunstgras staat minder snel recht, wat ook zorgt voor een vermindering van de weerkaatsing van het licht.

 

Een budgetvriendelijk en duurzame optie is Verda Mallonga, wat kort groen betekent in Esperanto. Dankzij de Xtra Spine Technology en de chloorbestendigheid is dit kunstgras een ideale optie voor jonge gezinnen met huisdieren en/of kinderen.

 

Als laatste raden we de echte krachtpatser van ons assortiment aan. Verda Partio is geschikt voor de leukste tuinfeestjes deze zomer. Feestelijk groen in je tuin die onmogelijk kapot te krijgen is dankzij de korte vezels die toch zeer zacht aanvoelen. We raden Verda Partio aan voor iedereen die intensief gebruik maakt van zijn tuin. Naast tuingebruik is deze topper ook geschikt voor feestzalen, evenementen en showrooms.


Grasmeester kunstgras familiefoto

 

Kunstgras plaatsen?

De plaatsing van je kunstgras gebeurt met uitzonderlijk veel respect voor de huidige beplanting. Door de vakkennis van onze tuinexperts weten we als geen ander hoe deze te integreren bij de aanleg van jouw kunstgazon en tevens het maximale uit je tuin te halen. Tuinadvies nodig omtrent jou perfecte kunstgraskeuze? Maak gerust een afspraak of kom langs in onze showtuin in Gits

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.