Deel deze blog op:

Welk type kunstgras kies ik best?

Advies van een expert
Zoek je kunstgras voor je tuin, een grastapijt voor je balkon of nog iets anders?
Het komt erop aan om vooraf goed te weten waarvoor je het kunstgras wil gebruiken.
Wil je een siergazon, eerder een grasveldvoor sport, feesten of events ...
Het gamma kunstgras is erg uitgebreid. Laat je hierin goed adviseren voor je tot een aankoop overgaat. Onze specialisten geven je het beste advies

Goedkoop kunstgras
Je kunt kiezen voor goedkoop kunstgras, maar dan is de kwaliteit en vaak ook de plaatsing van dezelfde aard. De prijzen voor kwaliteitsvol kunstgazon per vierkante meter starten vanaf ongeveer €20 per vierkante meter.
Maar dan krijg je kwaliteit voor je geld en afgestemd op jouw noden. Weelderig, natuurlijk ogend gras. Zacht en dik of robuust en stevig. Goed aangelegde kunstgrasmatten laten geen naden zien. Ons assortiment vult naadloos elke beschikbare ruimte.

Garantie op je grastapijt?
Grasmeester levert kwaliteit en staat ook borg voor 10 jaar garantie op je kunstgras, op de kleurvastheid en de structuur ervan.
Overweeg je de aankoop van kunstgras voor je hele gazon, dakterras of balkon? In de ruime omgeving van Roeselare zijn wij jouw ideale partner.
Een belofte die Grasmeester waarmaakt.

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.