Over ons

Mark en zijn team tuinexperts staan voor je klaar om je van A tot Z op een persoonlijke manier te begeleiden bij al je kunstgras vragen. Dankzij onze uitgebreide kennis van natuur en planten gaan we te werk met respect voor de bestaande tuinomgeving. We zien kunstgras als een onderdeel van een groter geheel.
Om een maximale beleving te creëren, leggen wij ons kunstgras op plaatsen waar natuurlijk gras het hard te verduren krijgt: kleinere tuinen, plaatsen met veel schaduw of droogte, dakterrassen, ...
Ons kunstgras voelen voor je je definitieve keuze maakt? Dat kan in onze showtuin.

Kunstgras kopen regio Roeselare en omstreken? Vragen over de prijs van kunstgras?

Neem hier contact op met het Grasmeester team


“Zelfs al lijkt het onmogelijk: wij plaatsen kunstgras.”


Grasmeester over ons familiefoto


De plaatsing van je kunstgras zien we als een totaalproject. Van de voorbereiding tot de naadloze afwerking. Het maximale uit je bestaande tuin halen blijft ons doel. 
Dankzij onze 20.000 vierkante meter aan kunstgras stock, ligt er altijd wel kunstgras klaar om geplaatst te worden. Wij plaatsen kunstgrasmatten in West-Vlaanderen en ook daarbuiten.

Grasmeester stock kunstgras

Ben je een jong gezin met kinderen, wil je kunstgras rond je zwembad of kies je ervoor je tuin wild te houden?
Bij Grasmeester vind je een ruim gamma kunstgras en wij adviseren je graag.

Bekijk hier ons ruim aanbod kwalitatief kunstgras

   

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.