Onze kunstgras experts staan voor je klaar | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Mark en zijn team tuinexperts staan voor je klaar om je van A tot Z op een persoonlijke manier te begeleiden bij al je kunstgras vragen. Dankzij onze uitgebreide kennis van natuur en planten gaan we te werk met respect voor de bestaande tuinomgeving. We zien kunstgras als een onderdeel van een groter geheel.


Om een maximale beleving te creëren, leggen wij ons kunstgras op plaatsen waar natuurlijk gras het hard te verduren krijgt: kleinere tuinen, plaatsen met veel schaduw of droogte, dakterrassen, ...

Met onze persoonlijke, familiale aanpak en onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, ... zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren voor zowel particulieren als tuinaannemers.


Ons kunstgras voelen voor je je definitieve keuze maakt? Dat kan in onze showtuin of vraag een sample box aan.

Grasmeester familie

WIJ HEBBEN HET IN DE VINGERS

De plaatsing van je kunstgras zien we als een totaalproject. Van de voorbereiding tot de naadloze afwerking. Het maximale uit je bestaande tuin halen blijft ons doel. 
Dankzij onze 20.000 vierkante meter aan kunstgras stock, ligt er altijd wel kunstgras klaar om geplaatst te worden. Wij plaatsen kunstgrasmatten in West-Vlaanderen en ook daarbuiten.

Stock kunstgras | Grasmeester
Stock kunstgras | Grasmeester
Wagenpark | Grasmeester

Ben je een jong gezin met kinderen, wil je kunstgras rond je zwembad of kies je ervoor je tuin wild te houden?
Bij Grasmeester vind je een ruim gamma kunstgras en wij adviseren je graag.

Onze aanpak

Persoonlijke familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een kunstgrasbedrijf maar met gepassioneerde mensen.
Welkom bij de Grasmeester kunstgrasfamilie!

Uitgebreide tuinexpertise

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als professionele tuinaannemer zorgt ervoor dat ons team over een heel gezonde dosis kennis over bomen, planten, ... beschikt. Wij leggen kunstgras met respect voor de natuur.

Kwalitatief kunstgras

Als Grasmeester zien we kunstgras als een onderdeel van een groter geheel, niet als vervanger van het natuurlijk gras. We leggen kunstgras waar nodig en vaak op onmogelijke plaatsen.

Respect voor DE omgeving en afwerking

Kunstgras dat niet te onderscheiden valt van natuurlijk gras: dat geeft ons een kick. Onze kunstgrasspecialisten zorgen telkens voor een zo goed als naadloze aansluiting.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.