Onze kunstgras experts staan voor je klaar | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Mark en zijn team tuinexperts staan voor je klaar om je van A tot Z op een persoonlijke manier te begeleiden bij al je kunstgras vragen. Dankzij onze uitgebreide kennis van natuur en planten gaan we te werk met respect voor de bestaande tuinomgeving. We zien kunstgras als een onderdeel van een groter geheel.


Om een maximale beleving te creëren, leggen wij ons kunstgras op plaatsen waar natuurlijk gras het hard te verduren krijgt: kleinere tuinen, plaatsen met veel schaduw of droogte, dakterrassen, ...

Met onze persoonlijke, familiale aanpak en onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, ... zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren voor zowel particulieren als tuinaannemers.


Ons kunstgras voelen voor je je definitieve keuze maakt? Dat kan in onze showtuin of vraag een sample box aan.

Grasmeester familie

WIJ HEBBEN HET IN DE VINGERS

De plaatsing van je kunstgras zien we als een totaalproject. Van de voorbereiding tot de naadloze afwerking. Het maximale uit je bestaande tuin halen blijft ons doel. 
Dankzij onze 20.000 vierkante meter aan kunstgras stock, ligt er altijd wel kunstgras klaar om geplaatst te worden. Wij plaatsen kunstgrasmatten in West-Vlaanderen en ook daarbuiten.

Stock kunstgras | Grasmeester
Stock kunstgras | Grasmeester
Wagenpark | Grasmeester

Ben je een jong gezin met kinderen, wil je kunstgras rond je zwembad of kies je ervoor je tuin wild te houden?
Bij Grasmeester vind je een ruim gamma kunstgras en wij adviseren je graag.

Waarom kiezen voor Grasmeester kunstgras?

Persoonlijke familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een kunstgrasbedrijf maar met gepassioneerde mensen. De plaatsing van kunstgras zien we als een totaalpakket. Van de voorbereiding tot de zoe goed als naadloze afwerking.
Welkom bij de Grasmeester kunstgrasfamilie!

 

Kwalitatief kunstgras

Met Grasmeester kunstgras blijven we inzetten op vernieuwing en werken uitsluitend met hoogwaardig kunstgras waarop we 15 jaar garantie bieden.

Onze nieuwste innovatie: duurzaam en 100 % recyclebaar kunstgras!

Respect voor de natuur

Wij leggen kunstgras met respect voor de natuur.

Onze uitgebreide kennis van tuinen, bloemen en planten laat ons toe om de beste keuze te maken met respect voor de bestaande beplanting en de harmonie van de tuin te behouden.

 

 

Uitgebreide tuinexpertise

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als professionele tuinaannemer zorgt ervoor dat ons team over een heel gezonde dosis kennis over bomen, planten, ... beschikt. Bestaande bomen kunnen perfect blijven staan en geïntegreerd worden in het kunstgras.

Ontvang onze digitale
kunstgras brochure

Ontdek alles over Grasmeester kunstgras in onze GRATIS digitale brochure. Vul het formulier in, ontvang de brochue en leer meer te over de voordelen, soorten, toepassingen en plaatsing van kunstgras.

Grasmeester kunstgras - Brochure 2024

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.