De mogelijkheden zijn eindeloos | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Meer en meer willen mensen af van een saaie rechthoekige tuin. Ze kiezen voor weelderige planten, hoogteverschillen en speelse, ronde of speciale vormen. Om het helemaal af te maken kiezen ze vaak ook voor een uniek kunstwerk of een ander speciaal detail in hun tuin.

Kunstgras is hiervoor de ideale oplossing. Het is perfect in vorm te snijden en te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan ervoor zorgen dat dit ene speciale detail de eyecatcher wordt van de tuin.

 Je kan je tuin (laten) uittekenen en ontwerpen die voldoet aan al je wensen en met respect voor de natuur. Als je van start gaat is het belangrijk de bestaande tuin te analyseren - met al haar bomen, planten en eventueel terras - om vervolgens het kunstgras subtiel te integreren in de omgeving. Als Grasmeester helpen we graag. We zien kunstgras namelijk als onderdeel van een groter geheel, als aanvulling van de natuurlijke groene omgeving.

De realisatie in deze blog, een project in Knokke i.s.m. tuinaannemer Louis Dupont uit Langepark-Poelkapelle, is daar een perfect voorbeeld van.

De mogelijkheden zijn eindeloos | Grasmeester
De mogelijkheden zijn eindeloos | Grasmeester
De mogelijkheden zijn eindeloos | Grasmeester

Om er geen eentonig rechthoekig gazon van te maken werd gekozen om de zijkanten af te werken met leuke rondingen. Daarnaast werd er creatief aan de slag gegaan met de combinatie van betegeling en kunstgras. Zo creërden we een tuin met speels effect door een mooie overloop van betegeling naar gazon.

Tuinaannemer Louis Dupont zorgde voor de voorbereidende werken. Grasmeester zorgde vervolgens voor het naadloos plaatsen van de kunstgrasmatten tot tegen de boorden en in alle hoekjes en kantjes.

"De klant is doorheen het jaar vaak langere tijd weg van huis en heeft dus bijzonder weinig tijd om de groenzones op te volgen. Een onderhoudsvriendelijke tuin was prioriteit. De tuin, het klassieke karrenspoor in kasseien (Vossekoppen) alsook de omranding werden ingevuld met kunstgras. Ik geef de voorkeur aan een echt gazon maar in dit geval kan ik de keuze van de klant begrijpen. De samenwerking met Marc en zijn team was zeer aangenaam en is perfect verlopen."

Louis Dupon - tuinarchitectuur en -aanneming

www.louisdupon.be

Naast de tuin koos de klant er ook voor om kunstgras te integreren in zijn oprit. Geen saaie betegelde vlakte maar een mooie oprijlaan met groene accenten. Je krijgt een instant vakantiegevoel als je thuis komt.

Geef je ogen de kost en stel ons gerust je vragen.
We beantwoorden ze vrijblijvend, met plezier en helpen je graag je project om te toveren tot een groen paradijs, het hele jaar door.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.