Kies met kunstgras voor duurzaamheid en gemak | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

De groene oplossing voor iedere tuin

Wil je een groen gazon zonder gedoe? Dan is kunstgras van Grasmeester de perfecte keuze! Met kunstgras geniet je van een prachtig groen gazon, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud of sproeien.

 

Grasmeester heeft een ruim gamma kunstgrassen die passen bij elke stijl en budget. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogend grasveld, een zacht dakterras of een speelveld voor de kinderen, Grasmeester heeft het allemaal!

 

Kunstgras is niet alleen mooi om naar te kijken maar ook praktisch. Het is bestand tegen intensief gebruik en blijft het hele jaar door groen zonder dat je het hoeft te maaien of te bemesten. Zo heb je meer tijd om te genieten van je tuin en minder tijd en gedoe met onderhoud.

 

Wil je een groen gazon dat er altijd perfect uitziet? Neem dan zeker eens contact op met Grasmeester, vraag een gratis stalenbox aan of kom een kijkje nemen in onze showtuin te Gits.

De groene oplossing voor iedere tuin - Grasmeester kunstgras

Voordelen van kunstgras

Er zijn voordelen verbonden aan het gebruik van kunstgras in plaats van natuurlijk gras.

 

 • Minimaal onderhoud
  Kunstgras heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Je hoeft het niet te maaien, water te geven of te bemesten. Even opborstelen en klaar. Dit betekent dat je veel tijd en moeite bespaart die je anders aan het onderhoud van een natuurlijk gazon zou besteden. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over kale plekken, onkruid of modderige vlekken.
   
 • Duurzaam en 15 jaar garantie
  Kunstgras is ontworpen om lang mee te gaan. Het kan jarenlang intensief gebruik weerstaan zonder te slijten of zijn kleur te verliezen. Kunstgras behoudt zijn uitstraling zelfs na vele jaren van gebruik.
   
 • Weerbestendig
  Kunstgras blijft er altijd groen en fris uitzien, ongeacht het weer. Het is bestand tegen hitte, vorst, regen en zelfs sneeuw. Dit maakt het perfect voor tuinen waar natuurlijk gras het moeilijk heeft om te groeien.
  Daarnaast is kunstgras UV-bestendig en bestand tegen de schadelijke effecten van zonlicht.
  Ook hevige regen vormt geen probleem. Dankzij een goed drainerende ondergrond, zoals onze Terra Verda, droogt het kunstgras snel, zelfs na een flinke regenbui.
   

 • Spelende kinderen en huisdieren
  Kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren. De zachte vezels zorgen voor een comfortabel oppervlak om op te spelen en te rennen. Bij huidieren is een stevige bevestiging door middel van hardhoutbalken is wel aan te raden zodanig dat je geliefde viervoeter niet met het kunstgras gaat lopen.

Voor een groen gazon dat er altijd perfect uitziet,

ga je gewoon naar Grasmeester kunstgras!

Verschillende soorten kunstgras

Grasmeester heeft een breed gamma aan kunstgrassen om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogend gazon, kunstgras voor een dakterras of een speelplek voor de kinderen, Grasmeester heeft het allemaal.

Toppers uit ons assortiment kunstgras

Hoogte 45 mm

€ 41,28/m2 (excl. BTW)

€ 49,95/m2 (incl. BTW)

Kunstgras Verda Sovage

Verda Sovage: onze nieuwste innovatie. 

Een kunstgras dat door zijn unieke samenstelling 100% recycleerbaar is.

Hoogte 50 mm

€ 38,80/m2 (excl. BTW)

€ 46,95/m2 (incl. BTW)

Kunstgras Verda Sublimo

Verda Sublimo is een 100% recyclebaar type kunstgras met een unieke, frisse en natuurlijke uitstraling.

Hoogte 44 mm

€ 34,67/m2 (excl. BTW)

€ 41,95/m2 (incl. BTW)

Kunstgras Verda Naturo

Verda Naturo behoort tot één van de meest realistische types kunstgras uit ons assortiment.

Onderhoud van kunstgras

Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het weinig onderhoud vraagt. Je moet het nooit maaien of sproeien maar toch is het belangrijk om het kunstgras regelmatig schoon te maken. Zo blijft het langer mooi en verlengt het de levensduur van het kunstgras.

 

Hier zijn enkele eenvoudige tips voor het onderhoud van je kunstgras:

 

 • Borstel het kunstgras regelmatig op met een harde bezem
  Zo zorg je ervoor dat het gras mooi recht blijft. Gebruik bij voorkeur een kunststof borstel met stevige haren. Zeker na intensief gebruik of indien er een voorwerp lange tijd op een bepaalde plaats heeft gestaan is het aan te raden om het gras op te borstelen.
   
 • Verwijder (in het najaar) takjes en bladeren
  Dit kan eenvoudig worden gedaan met een hark, bezem of bladblazer. Bladeren en takken kunnen zaadjes dragen. Door deze te verwijderen kunnen ze niet kiemen en voorkom je onkruid.
   
 • Verwijder uitwerpselen van je huisdier
  Verwijder uitwerpselen met een schopje of spoel het weg met wat water. Urine is ook geen probleem. Het maakt geen vlekken op het kunstgras en loopt netjes door naar de ondergrond.
   
 • Preventieve tips
  Vermijd het plaatsen van hete voorwerpen zoals barbecues rechtstreeks op het kunstgras. Gebruik ook geen scherpe voorwerpen die de vezels kunnen doorboren.

Kunstgras is zeer sterk maar toch kunnen er eventuele beschadigingen ontstaan. Check regelmatig de mat en neem zeker contact op indien je een beschadiging zou opmerken.

De groene oplossing voor iedere tuin - Grasmeester kunstgras

Wat kost kunstgras?

De kosten van kunstgras kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de soort kunstgras, afmetingen en plaatsing. Bij Grasmeester vind je kunstgras in verschillende prijsklassen, zodat je een optie kunt kiezen die binnen je budget past.

 

Over het algemeen is kunstgras een investering op lange termijn. Hoewel de initiële kosten misschien hoger zijn dan bij natuurlijk gras, bespaar je op lange termijn op water, onderhoud en andere kosten die gepaard gaan met het hebben van een natuurlijk gazon. Bovendien gaat kunstgras veel langer mee dan natuurlijk gras, waardoor je uiteindelijk geld bespaart!

 

Kies voor duurzaamheid en gemak met kunstgras van Grasmeester. Ontdek ons assortiment in onze showtuin of bestel een gratis stalenbox online.


Ontvang onze digitale
kunstgras brochure

Ontdek alles over Grasmeester kunstgras in onze GRATIS digitale brochure. Vul het formulier in, ontvang de brochue en leer meer te over de voordelen, soorten, toepassingen en plaatsing van kunstgras.

Grasmeester kunstgras - Brochure 2024
De groene oplossing voor iedere tuin - Grasmeester kunstgras
De groene oplossing voor iedere tuin - Grasmeester kunstgras
De groene oplossing voor iedere tuin - Grasmeester kunstgras