Het wauw-gevoel van een kunstgras tuin | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Kunstgras deel van je tuin? Zeker en vast.

De belangrijkste tip die we je kunnen geven wanneer je kunstgras wil leggen, is deze: laat het een vakman doen.  Er kruipt namelijk meer specialisatie in dan je zou denken. De experts bij Grasmeester weten als geen ander waar ze mee bezig zijn. In elke tuin, op elke plek waar je kunstgrasmatten wil leggen, kom je oneffenheden, hoekjes en kantjes tegen die het verschil maken tussen “Ah ja, er ligt kunstgras.” en “Wauw, is dat echt kunstgras?”. Het egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van beschermend materiaal zodat er niks door de kunstgrasmatten gaat priemen … Onze ervaring en expertise in tuinaanleg, bomen en planten, zorgt er ook voor dat we van je tuin een harmonieus geheel maken. Ons kunstgras gaat letterlijk naadloos op in je tuin. Het kunstgras laat je planten, struiken en bomen op natuurlijke wijze verder groeien, zonder hindernis. We staan je graag bij om je het type kunstgras aan te bevelen dat het beste aansluit bij je beplanting én bij de activiteiten waarvoor je het kunstgras gebruikt.
 Een gazon in kunstgras perfect voor spelende kinderen? Geef je graag garden parties met veel volk? Of wil je liever een “altijd perfect gemaaid gazon”? Grasmeester heeft het allemaal in huis en jij binnenkort misschien ook.

Hoe kunnen we helpen?

Je kunt bij ons altijd een sample box aanvragen, een set proevertjes om de look en feel te ontdekken. Wil je een individuele rondleiding in onze showtuin met praktische info? Ook dat kan. Vraag het ons.  De showtuin is al een pareltje.

Niets gaat echter boven een echte, erg geslaagde realisatie zoals deze die we recent in Izegem, regio Roeselare, deden. Een realisatie i.m. Tuinaanneming Olivier Schreurs waarbij de opdrachtgever koos voor het weelderige Verda Sento.

Dit nonchalant ogende, oerdegelijke type kunstgras, legden we aan ter vervanging van het oorspronkelijke gazon. Alle bomen, struiken en hagen behouden hun vrijheid om verder te groeien en te bloeien. De kunstgrasmatten lopen ook helemaal tot tegen de terrasboord aan, in elk hoekje en kantje. 


Geef je ogen de kost en stel ons je vragen. We beantwoorden ze vrijblijvend, met plezier en de grootste kennis van zaken.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.