Hoe plaats je kunstgras? | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Grasmeester staat klaar met z’n team van tuinexperts om op de meest onmogelijke plaats jouw kunstgras gazon aan te leggen. Dankzij onze uitgebreide kennis van bomen en andere planten, weten wij als geen ander ons kunstgras te integreren in jouw bestaande tuin omgeving. Het plaatsen van je kunstgras gebeurt met uiterst veel zorg en respect voor de natuurlijke omgeving.


Samen met ons Grasmeester team gaan wij aan de slag om je tuin volledig om te toveren tot een groen paradijs, het hele jaar door. Hoe we dat precies doen, leggen we je maar al te graag uit!

Van staalvoorstel tot geïntegreerd kunstgras gazon…

We starten met een staalvoorstel van je toekomstig gazon, zo heb je een idee hoe de tuin er zal uitzien. Na jouw keuze volgt het op maat snijden van jouw gazon en komen we het gepaste materiaal leveren om het maximale resultaat uit je tuin te halen. Dit uiteraard met zorg voor de reeds bestaande beplanting. Kunstgras is namelijk deel van een groter geheel in jouw reeds bestaande tuinomgeving.

We gaan van start met het uitgraven van het gazon en inventariseren ondertussen welke beplanting reeds aanwezig is in de tuin. Het is cruciaal dat deze gezond kunnen blijven leven met een kunstgras gazon rondom zich. Daarna brengen we een boomsubstraat aan op de bodem, dit is een unieke voedingsbodem die er voor zorgt dat de bestaande beplanting rustig verder kan wortelen zonder het kunstgras te beschadigen. Bovendien garandeert dit boomsubstraat een gezonde boom met nog vele mooie jaren. Als afwerking plaatsen we een fijne afboording van cortenstaal tussen de beplanting en het kunstgazon.

Boomvriendelijke kunstgras afwerking

De grond werken we af met lava, een uiterst milieuvriendelijk product die door zijn grove structuur ideaal is om regenwater snel af te voeren. Lavasteen is ook bestand tegen zware belasting van het gras, hierdoor garanderen we de lange levensduur van je gazon. Na het aanbrengen van de lava kunnen we over gaan tot het aanleggen van je kunstgazon.

Het Grasmeester team blinkt uit door z’n oog voor detail: de naden van je nieuwe kunstgras gazon zijn niet met het blote oog te zien. Door deze naadloze afwerking is het verschil met een echt gazon haast niet te zien, meer nog: onze klant vergiste zich zelf en haalde de tuinslag nog even boven.

 

Je tuin beschikt nu over kwalitatief kunstgras in de bestaande tuinomgeving zonder dat bomen, planten of bloemen moeten verdwijnen. Integendeel, ze kunnen heerlijk blijven groeien in je vernieuwde tuin.

Kunstgras plaatsen?

Kunstgras op jouw balkon of dakterras? Of liever kunstgras rondom je zwembad? Kunstgras aankopen regio Roeselare? Niets is onmogelijk voor ons!
 

We verwelkomen je graag in onze showtuin in Gits, waar je ons ruim gamma kunstgras kan bekijken.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.