Corona-huisarrest op je appartement | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Breng met kunstgras toch een stukje groen op je balkon

We zitten thuis. Voor ons eigen bestwil. Voor wie zijn corona-huisarrest doorbrengt in een villa met uitgestrekte tuin is er natuurlijk wat meer ruimte. Om er eens tussenuit te knijpen. Wie zijn isolatiedagen tegenwoordig op een appartement slijt, verlangt naar de natuur. Onze oplossing? Een mooie stuk kunstgras op het terras van je appartement. Net echt gras maar veel makkelijker in onderhoud.

Hoe leg ik kunstgras op mijn terras?

Klaar om je balkon om te toveren tot een oase van rust
Neem een kijkje naar ons assortiment kunstgras en contacteer ons dan hier. 
Ons team van kunstgras experts komt vervolgens langs om je gekozen kunstgras te plaatsen. Vierde of vijfde verdieping? Onze groene jongens kennen geen hoogtevrees. Van inspectie en chape tot afwerking.

Welke kunstgrasmat kies ik best?

Je vindt bij ons een ruim assortiment kunstgras. Waaronder ons Verda Mallonga en Verda Ludi: kunstgras dat we plaatsen bovenop bestaande tegels of een houten terras. 
Enkele Grasmeester tips voor de professionals onder ons:

  • Zorg voor voldoende drainageruimte (6 mm) onder deze kunstgrasmatten. Zo krijg je geen natte voetjes en gaat het houten terras niet rotten
  • Kies meteen ook voor onze drainbase die op de huidige dakdichting bevestigd wordt: deze voert beter vocht af en het kunstgras is hier makkelijk op te plaatsen

Voor de niet-professionals onder ons, geen paniek. We adviseren je tot in detail. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen de komende maanden maar de rest van je leven geniet van je eigen gezellig stukje groen in de stad. Cocktail in de hand? Cheers!

Benieuwd naar de prijs van je (eerste) kunstgras?

Ons team staat te springen om langs te komen. 
Mits de correcte veiligheidsmaatregelen, dat spreekt voor zich.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.