Je eigen kunstgras golfterrein? Het kan | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Een hole in one!

Goed nieuws: Hiervoor hoef je je auto zelfs niet in. Wij plaatsen een golfterrein in je eigen achtertuin. Inclusief profbalgevoel, exclusief vervelend onderhoud.

 

We creëerden zo’n Home Garden Golf Course in Izegem.

Golfen op hoog niveau

In samenwerking met Tuinaanneming Olivier Schreurs gaven we onze klant in Izegem een golfterrein in eigen tuin. Golfen is nu eenmaal pure ontspanning. Het plaatsen van het kunstgras vroeg wel om een professionele inspanning.

Want natuurlijk wil je dezelfde balcontrole als op een uitgestrekt golfterrein. Door geen invulzand te gebruiken, gaat de golfbal niet sneller of trager rollen na een slag. Geen invloed op je golfspel dus. Daarnaast wil je ook geen water op je golfterrein.

Dankzij 10 centimeter mengpuin met daarboven 10 centimeter stabilisé-zand krijg je een optimale drainage van water. Vervelende putten op je terrein? Onmogelijk!

Wij maken graag het onmogelijke mogelijk. Jezelf omvormen tot golf-expert in eigen tuin? Het kan! Onze kunstgras professionals plaatsen enkele kwalitatieve, professionele golfmatten. Die voldoen aan de allerstrengste golf-eisen.

Reken op de professionals

Of je nu droomt van je eigen golfterrein, een mooi kunstgrastapijt rondom je zwembad of een stukje groen op je appartement. Kunstgras is er voor iedereen. Maar laat je best door vaklui plaatsen. Kunstgras plaatsen vraagt immers om een uitgebreide expertise. Iets waar onze professionals graag mee uitpakken om je verder te helpen. Want wij zorgen ervoor dat je kunstgras harmonieus opgaat in de bestaande tuinomgeving. Van voorbereiding tot afwerking.
Neem hier een kijkje naar ons kwalitatief assortiment of contacteer ons voor meer info.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.