Alles draait om het juiste tuingevoel | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Een tijd lang was kunstgras vooral populair bij mensen die echt geen groene vingers hadden ... maar die tijd en de wereld is aan het veranderen.

ALLES DRAAIT OM HET JUISTE TUINGEVOEL
en dat bepaalt de klant!

Het goed tuingevoel wordt dus niet direct bepaalt door de keuze van materialen maar eerder met het volume, hun onderlinge samenhang en de hoeveelheid werk die ze met zich meebrengen.
Het tuingevoel wordt negatiever beïnvloed door het teveel aan werk en weinig beplanting dan door de gekozen tegels of het kunstgras.

Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras

Met kunstgras kan het ook of zelfs nog beter

Het gazon speelt een grote rol maar het bepaald niet alleen de sfeer en het goede gevoel in de tuin. De verschillende tuinonderdelen moeten mooi samenhangen om het totale plaatje te doen kloppen. Deze samenhang hangt dus niet af van de keuze voor natuurlijk gras of kunstgras.
De factor die het tuingevoel het meest bepaalt is de hoeveelheid tijd die je klant wil spenderen aan het onderhoud van de tuin. Hier kan kunstgras het verschil maken.

Een natuurlijk grastapijt met magnifiek vergezicht

Voor dit project wil de klant na een drukke dag genieten van een strakke tuin met een magnifiek en rustgevend vergezicht.
De pijlers waarop dit project is opgebouwd zijn het onderhoud en het visueel zicht. Deze zijn dan ook zichtbaar in het totale project. Een mooi overdekt terras met aanpalend de keuken die eveneens dienst doet als poolhouse, hier is echt over nagedacht.

Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras
Afwerking zuiveringszone zwembad | Grasmeester kunstgras

De eenvoud van de betegeling stralen rust uit. Om het assortiment betegeling te beperken is de natuurlijke zuiveringszone achteraan het zwembad afgewerkt in kunstgras. Zo vormen gras en zwembad een natuurlijke overgang.

Om het mooie vergezicht jaarrond tot in het huis te trekken is er gekozen voor kunstgras met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling de Verda Naturo.
Het natuurlijke uitzicht wordt gecreëerd door te spelen met verschillende vezelvormen, -breedtes en -kleuren. Onze Verda Naturo is hierin een absolute topper. Dit all-direction kunstgras is daarnaast vanuit elke kijkrichting even mooi.

Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras

De aanleg van dit project, met hoge opvoerhoogte, was een hele uitdaging waar we ons ten volle konden in uitleven om het beoogde effect te bekomen. De foto's spreken voor zich.

Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras
Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras
Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras

Wens je meer info aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via +32 51 204 210info@grasmeester.be of het contactformulier

Realisatie Verda Naturo | Grasmeester kunstgras

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.