Kunstgras en spelende kinderen | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Kunstgras kan gebruikt worden voor allerlei projecten. Voor je tuin, terras en balkon maar ook als speelveldje. Kunstgras kan dus zeker aangelegd worden op plaatsen waar kinderen intensief spelen.
 

Door ons wisselvallig weer heeft natuurlijk gras het zwaar te verduren en laten we kinderen te weinig buiten spelen. Om het groene karakter van je tuin, school of speelplein te behouden is kunstgras de perfecte oplossing. In ons assortiment hebben we verschillende soorten kunstgras die zeer geschikt zijn voor speel- en sportveldjes. Het hele jaar door mooi groen gras die tegen een stootje kan.

Voordelen van kunstgras en spelende kinderen:

  • Geen kale plekken op de plaatsen waar kinderen er intensief overheen lopen
  • Geen modder- of grasvlekken bij regenweer
  • Onderhoudsvriendelijk het hele jaar door
  • Stevig en duurzaam

Sportief gras

Fonsie de draak wil dat elke kind een onvergetelijk bezoek heeft aan Kids Kingdom, een speeltuin in Rumbeke. Even buiten ravotten hoort daar natuurlijk ook bij. Kunstgras is dus de ideale oplossing voor een buitenspeelplein. Weinig onderhoud en altijd speelklaar.

 

Voor dit project is er gekozen voor Verda Ludeo, ons sportiefste kunstgras uit ons gamma. Verda Ludeo heeft korte maar vooral sterke vezels die perfect zijn voor spelende kinderen, in een speeltuin of als semi-professioneel voetbalveldje.

Kunstgras met extra valdemping

Komt er een springkasteel of een andere speeltoestel op het kunstgras dan raden we aan om het kunstgras op een goede ondergrond te plaatsen en te zorgen voor extra valdemping. Kunstgras is op zich zacht maar met extra valdemping maak je het nog kindvriendelijker.

 

Bij Kinds Kingdom werd onder het kunstgras een extra laag shockpads op de ondergrond aangebracht. Deze schokabsorberende laag dient als extra valbescherming maar zorgt ook voor een goede drainage.

Zo kunnen kinderen zich buiten veilig en ten volle uitleven.

Heb je kinderen, een speeltuin/-plaats of wil je een sportveldje in je tuin?

Overweeg dan zeker eens kunstgras. Een uitstekend alternatief voor echt gras.
Contacteer ons en we helpen je graag.


Twijfel je nog?

Een bezoekje aan onze showtuin of Kids Kingdom kan je misschien helpen om de knoop door te hakken en te kiezen voor kunstgras.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.