Kunstgras voor elk moment | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Kinderen of huisdieren in huis? Een sportterrein in kunstgras of toch liever een receptie organiseren? Afhankelijk van jouw situatie, helpen wij je maar al te graag verder bij de keuze van jouw kunstgras. Woon jij in een appartement, maar wil je toch een mooi gazon op je terras? Al eens overwogen om kunstgras aan te leggen? Zelfs op de plaatsen waar het onmogelijk lijkt!

 

Om je in deze keuze op weg te helpen, hebben wij onze soorten kunstgras gesorteerd op gelegenheid in de rubriek 'toepassingen'. Zo wordt de selectie reeds verfijnd en is de keuze om het perfecte kunstgras te kiezen heel wat eenvoudiger. Een aantal soorten kunstgras passen perfect bij verscheidene gelegenheden, maar kunstgras voor een sportterrein is natuurlijk helemaal anders dan kunstgras voor rond je zwembad.

Matching kunstgras voor jouw situatie

Het hele jaar door een groen terras bij jouw appartement kan zeer eenvoudig door een mooi stuk kunstgazon toe te voegen. Als budgetvriendelijk kunstgras, raden wij hiervoor Verda Bazo aan. Dankzij de natuurlijke look en de UV-bestendigheid brengt deze soort een mooi stukje groen naar de stad, waar jij maar wil. Niet gevreesd, Verda Bazo heeft een antisliplaag, ideaal dus om zelfs tijdens de winter op je terras te genieten.

 

Een absolute topper voor speelplaatsen, sportterreinen en andere openbare plaatsen is Verda Ludeo. Dit kunstgras is ideaal als stevige ondergrond voor je recepties (sport)events en huisdieren!

Kunstgras rondom je zwembad

Kunstgras is de ideale ondergrond voor je zwembad. In ons assortiment beschikken we over een ruim aanbod aan kunstgras dat UV- en chloorbestendig is. Extra voordeel bij kunstgras is dat er geen aarde en gras meer in je zwembad zal drijven, doordat de grasmatten stevig en van uitstekende kwaliteit zijn.

Klinkt als muziek in de oren dus om voor onvergetelijke zomermomenten in de tuin te zorgen.

 

Om het kunstgrasgazon aan te leggen, begeleiden we je maar al te graag in de keuze om de ideale match te vinden met jouw wensen.

Kunstgras het hele jaar door

Een aantal kunstgrassoorten beschikken over eigenschappen waardoor ze voldoen voor meerdere gelegenheden. We sommen enkele van onze favorieten op. Een stijlvol, maar eerder nonchalante look gewenst in je tuin? Kies dan zeker voor Verda Sento. Het kunstgras staat minder snel recht, wat ook zorgt voor een vermindering van de weerkaatsing van het licht.

 

Een budgetvriendelijk en duurzame optie is Verda Mallonga. Dankzij de Xtra Spine Technology en de chloorbestendigheid is dit kunstgras een ideale optie voor gezinnen met huisdieren en/of kinderen.

 

Als laatste raden we de echte krachtpatser van ons assortiment aan. Verda Ludi is geschikt voor de leukste tuinfeestjes deze zomer. Feestelijk groen in je tuin die onmogelijk kapot te krijgen is dankzij de korte vezels die toch zeer zacht aanvoelen. We raden Verda Ludi aan voor iedereen die intensief gebruik maakt van zijn tuin. Naast tuingebruik is deze topper ook geschikt voor feestzalen, evenementen en showrooms.

Kunstgras plaatsen?

De plaatsing van je kunstgras gebeurt met uitzonderlijk veel respect voor de huidige beplanting. Door de vakkennis van onze tuinexperts weten we als geen ander hoe deze te integreren bij de aanleg van jouw kunstgazon en tevens het maximale uit je tuin te halen. Tuinadvies nodig omtrent jouw perfecte kunstgraskeuze? Maak gerust een afspraak of kom langs in onze showtuin in Gits.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.