Kunstgrasproject ism tuinaannemer in de kijker | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Onze samenwerking met tuinaannemers zetten we graag eens in de kijker. Onderstaand project, regio Ingelmunster, is daarvan een zeer mooi geslaagd voorbeeld. Een realisatie in samenwerking met tuinaannemer Stephan Boute waarbij de opdrachtgever koos voor de nieuwe Verda Naturo. Dit zeer realistische type kunstgras van 44 mm hoog voelt uiterst comfortabel aan en past perfect in de look van de hedendaagse tuin.

Hoe gaan we te werk bij een project i.s.m. een tuinaannemer?

De tuinaannemer zorgt voor de voorbereidende werken*:

  • grondwerken
  • plaatsen van een gestabiliseerd zandbed en stapstenen
  • het voorzien van hardhoutbalken. Deze worden via de Grasmeester aangeleverd en zorgen voor een betere bevestiging van het kunstgras

*Indien gewenst kunnen deze werken ook door ons uitgevoerd worden.

"De samenwerking met Grasmeester verloopt vlot. We kregen duidelijke instructies voor de voorbereidende werken, het materiaal dat we nodig hadden lag klaar op het afgesproken moment en de communicatie tussen de klant, Grasmeester en ons zelf was duidelijk.
Kortom, een samenwerking die duidelijk in de “geen zorgen categorie” onder te verdelen is! Een aanrader als je kunstgras nodig hebt."

Stephan Boute - Tuinen & Techniek

www.stephanboute.be

Samenwerking met tuinaannemer Stephan Boute | Grasmeester
Voorbereidende werken tuinaannemer
Voorbereidende werken tuinaannemer
Voorbereidende werken tuinaannemer

Grasmeester volgt en zorgt voor:

  • het aanbrengen van het geotextiel die het knarsen bij het betreden beperkt
  • het naadloos plaatsen van het kunstgras en het zorgvuldig snijden van alle randen
  • het bevestigen van de grasmat, zo krijg je geen vervuiling onder de grasmat en voorkom je dat de wind of de hond met de grasmat gaat lopen
  • het inzanden van de kunstgrasmat die zorgt voor de stabiliteit van het kunstgras en garant staat voor een langere levensduur

Heb jij als tuinaannemer of particulier een aanvraag voor het plaatsen van kunstgras of heb jij als particulier een tuinaanemer waar jullie graag mee samenwerken?
De beste tip die we kunnen geven: laat het plaatsen van kunstgras door een vakman doen. Het vraagt namelijk meer specialisatie dan je zou denken. De experts bij Grasmeester weten als geen ander waar ze mee bezig zijn. In elke tuin, op elke plek waar je kunstgrasmatten wil leggen, kom je oneffenheden, hoekjes en kantjes tegen die het verschil maken tussen “Ah ja, er ligt kunstgras.” en “Wauw, is dat kunstgras?”.

De tuinaannemer zorgt voor de voorbereidende werken. Wij zorgen voor een professionele plaatsing en opvolging van kwalitatief kunstgras met 15 jaar garantie op de levering én plaatsing.

Een kunstgrasproject gepland?

Contacteer ons en wij bekijken graag de mogelijkheden.
Ga samen met ons Grasmeester team aan de slag om je project volledig om te toveren tot een groen paradijs, het hele jaar door.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.