Ontspannende tuinbeleving met de Verda Naturo | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Verda Naturo

Begin 2021 stelden we een nieuw type kunstgras voor namelijk de Verda Naturo. Het was direct een schot in de roos en het is momenteel dan ook één van onze toppers in ons ruime assortiment.

Met zijn gevarieerd kleurenpalet en de verschillende breedtes van kunstgrassprieten behoort de Verda Naturo tot één van de meest realistische types kunstgras. Het voelt uiterst comfortabel aan en het komt heel naturel over.

De Verda Naturo is zeer gegeerd bij particulier klanten maar ook bij (tuin)aannemers. Het is een type kunstgras die de look van een hedendaags gazon heel dicht benadert en perfect gebruikt kan worden in elke tuin, zelf als het onmogelijk lijkt.

De foto's in deze blog, een fijne samenwerking met Tuinen Vantomme uit Marke, is een mooie realisatie met de Verda Naturo.

De klant, Wellness Aqua Vida, opteerde voor een tuin die er het hele jaar door proper en netjes bij ligt. Kunstgras bood hiervoor de perfecte oplossing.
De bezoekers van deze wellness kunnen zowel tijdens de zomer als de winter genieten van de tuin en nagenieten van een deugdzame saunasessie.

Geef je ogen de kost en stel ons gerust je vragen.

Realisatie | Grasmeester kunstgras

Eigenaars Wellness Aqua Vida aan het woord

Onze wellness is het hele jaar open en dus waren we op zoek naar een mooie onderhoudsvriendelijk oplossing voor de tuin. Onze tuinaannemer Ward Vantomme stelde kunstgras voor en bracht ons in contact met de Grasmeester. De voorbereidende werken werden door Tuinen Vantomme uitgevoerd en Grasmeester volgde voor het plaatsen van het kunstgras. Een zeer vlotte samenwerking die resulteerde in een zeer mooie tuin waar mensen volop kunnen genieten van wellness en ontspanning.

 

Franky en Dorine
www.wellness-aquavida.be

Nog niet helemaal overtuigd?

Breng een bezoekje aan onze showtuin of geniet eens van een bezoekje aan Wellness Aqua Vida waar je zelf kan ervaren hoe het kunstgras eruit ziet en hoe het aanvoelt.

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.