Innovatie in elk sprietje - 100% recyclebaar | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Kunstgras van de toekomst

De wereld van kunstgras heeft de afgelopen jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Wat ooit slechts een praktische oplossing was voor sportvelden en droogtegevoelige gebieden, is nu geëvolueerd tot een hoogtechnologisch product dat op alle fronten de concurrentie met natuurlijk gras aankan.

 

De technologische ontwikkelingen in kunstgras zijn verbluffend. En wij springen mee op deze trein en blijven inzetten op het plaatsen van kunstgras "met respect voor de natuur" op een ecologisch verantwoorde manier. Daarom introduceren we enkele nieuwe innovatieve en milieuvriendelijke ontwikkelingen.

 

Innovatie beperkt zich niet alleen tot de vezels zelf, maar strekt zich uit tot het volledige systeem van kunstgras.

Grasmeester kunstgras met nieuwe, 100 % recyclebare backing

100 % recyclebaar kunstgras

We lanceren 2 nieuwe types kunstgras met als grootste troeven: visueel niet te onderscheiden van echt gras én 100% recyclebaar.

Op deze manier reduceren we het gebruik van nieuwe grondstoffen en minimaliseren we de hoeveelheid afval. We streven naar een lagere CO2-uitstoot en zijn fier dat Verda Sovage en Verda Sublimo geproduceerd wordt in België.

Verda Sovage en Verda Sublimo kan je herkennen aan de witte backing. Deze nieuwe backing, Reciback, die als extra voordeel koeler aanvoelt, maakt het mogelijk om het kunstgras volledig te recycleren tot nieuwe vezels voor kunstgras of andere toepassingen.

Grasmeester kunstgras Verda Sovage

Door een mix van verschillende vezels is VERDA SOVAGE niet alleen ongelooflijk zacht en veerkrachtig maar het oogt ook zeer natuurlijk.

Hoogte: 45 mm
Vezels: MiNT / Diamond / XST

ALL DIRECTION

100 % RECYCLEBAAR

Grasmeester kunstgras Verda Sublimo

De uitzonderlijke structuur, unieke vezelsamenstelling en opvallende kleurencombinatie geeft VERDA SUBLIMO een zeer frisse en natuurlijke uitstraling.


Hoogte: 50 mm
Vezels: C-shape / MiNT

ALL DIRECTION

100 % RECYCLEBAAR

Terra Verda

Voor wie ervan droomt om het hele jaar door van een perfect groen gazon te genieten, is kunstgras de ideale oplossing. Maar wist je dat de juiste ondergrond een essentieel onderdeel is van een duurzaam en mooi aangelegd kunstgrasveld?

Het kiezen van de juiste ondergrond voor kunstgras is van groot belang voor het behalen van optimale resultaten.

Een vlakke en goed gedraineerde ondergrond zorgt niet alleen voor een strakke en professionele uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van het kunstgras.

 

Om nog duurzamer en milieuvriendelijker te werken introduceren we ook een nieuw type ondergrond: Terra Verda.

Terra Verda is een niet-gecementeerde en 100 % milieuvriendelijk ondergrond. Het is een hoogwaardige, gecertificeerde grondstof (goedgekeurd door OVAM - Vlaamse overheid) met een laag gewicht en is uitstekend waterdoorlatend.

De toekomst van kunstgras ziet er groen en veelbelovend uit

Met voortdurende innovaties in materialen, technologie en duurzaamheid biedt kunstgras een aantrekkelijk alternatief voor natuurlijk gras. Elk sprietje van dit kunstgras is doordrenkt met innovatie, wat leidt tot kunstgrassen die realistischer, duurzamer en gebruiksvriendelijker zijn dan ooit tevoren.

 

Voor iedereen die op zoek is naar een mooie, onderhoudsvriendelijke en milieuvriendelijke groenvoorziening, is kunstgras van de toekomst de perfecte keuze.

 

Wens je meer info over ons innovatief kunstgras of onze nieuwe ondergrond Terre Verda? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via +32 (0)51 20 42 10e-mail of het contactformulier

Ontvang onze digitale
kunstgras brochure

Ontdek alles over Grasmeester kunstgras in onze GRATIS digitale brochure. Vul het formulier in, ontvang de brochue en leer meer te over de voordelen, soorten, toepassingen en plaatsing van kunstgras.

Grasmeester kunstgras - Brochure 2024

Vragen voor ons?

Advies nodig over het ideale kunstgras voor jouw situatie? Kunstgras aankopen?

Het Grasmeester team staat voor je klaar.

Kostprijs kunstgras?

Wens je een prijsaanbieding op maat van je eigen kunstgrasproject? Neem zeker contact met ons op en wij bezorgen je graag een richtofferte.

Keuze soort kunstgras?

Twijfel je tussen enkele soorten kunstgras?
Bezoek onze showtuin te Gits of vraag een stalenbox aan.