Reciback - 100% recyclebare kunstgrasbacking | Grasmeester kunstgras
Grasmeester | Kunstgras by Vanallemeersch-Deraedt

Reciback - 100% recyclebare kunstgrasbacking

Reciback, nieuwe 100% recyclebare kunstgrasbacking | Grasmeester kunstgras

Kunstgras bestaat uit vezels en een backing.

De vezels worden ingenaaid in een doek (tuftdoek). Om die garen vast te zetten in het doek word de onderzijde afgewerkt met onderlaag, de backing.

 

Veel kunstgrassen hebben een zware latex backing die moeilijk te recyclen is. Om recyclen gemakkelijker te maken, is een nieuwe backing ontwikkeld: Reciback.

Deze nieuwe innovatie, de Reciback kunstgrasbacking en herkenbaar aan zijn witte kleur, is baanbrekend omdat het mogelijk maakt om kunstgras volledig te recycleren.

 

Met Reciback kunnen alle componenten van het kunstgras, inclusief de backing, worden gerecycled en verwerkt tot nieuwe vezels voor kunstgras of andere toepassingen. Dit draagt ​​bij aan een meer duurzamere benadering van kunstgrasproductie en vermindert de impact op het milieu.

 

Reciback maakt het tevens mogelijk om kunstgras te produceren dat aanzienlijk lichter is dan traditionele varianten. Het lagere gewicht vereenvoudigt het installatieproces en maakt het kunstgras gemakkelijker te verplaatsen en te transporteren.

 

Met Reciback brengen we niet alleen een revolutie teweeg in de wereld van kunstgras maar zorgen we voor meer gemak en efficiëntie in het gebruik en verlagen we de CO2-uitstoot.

Ook zijn we trots te kunnen zeggen dat de soorten kunstgras met Reciback geproduceerd worden in België. Dit maakt onze ecologische voetafdruk nog kleiner.

Kunstgras met een groen hart

100% recyclebaar dankzij de Reciback backing!

100% recycleerbare kunstgrassen uit ons assortiment

NIEUW

Hoogte 45 mm

€ 41,28/m2 (excl. BTW)

€ 49,95/m2 (incl. BTW)

Kunstgras Verda Sovage

Verda Sovage: onze nieuwste innovatie. 

Een kunstgras dat door zijn unieke samenstelling 100% recycleerbaar is.

NIEUW

Hoogte 50 mm

€ 38,80/m2 (excl. BTW)

€ 46,95/m2 (incl. BTW)

Kunstgras Verda Sublimo

Verda Sublimo is een 100% recyclebaar type kunstgras met een unieke, frisse en natuurlijke uitstraling.